Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

Portalia CPR Εσωτερικες Πορτες

Portalia CPR Εσωτερικες Πορτες

Οι εσωτερικές πόρτες Portalia CPL (Continuous Pressure Laminate) αποτελούν μια ολοκληρωμένη πρόταση με εστίαση στην κορυφαία αναλογία απόδοσης – τιμής. Το πρωτοποριακό design αναδεικνύει τα κορυφαία αισθητικά χαρακτηριστικά εμφάνισης, ενώ συνδυάζεται από το αψεγάδιαστο οπτικό αποτέλεσμα της εφαρμογής διπλών ρυθμιζόμενων μεντεσέδων με καπάκι αλουμινίου. Στα βασικότερα πλεονεκτήματά της συγκαταλέγεται και η επιλογή της πρωτοποριακής κλειδαριάς με συνθετική γλώσσα, η οποία μηδενίζει τον παραγόμενο θόρυβο κλεισίματος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κάσα Τετράγωνη από πλακάζ, πάχους 40 mm. Με επένδυση Laminate HPL, πάχους 0,20 mm. Περασμένο λάστιχο στην κάσα.

Φύλλο Πάχους 45 mm τελάρο, από λευκή ξυλεία, με επενδεδυμένο σόκορο και χαρτοκυψέλη στο εσωτερικό. Επιφάνεια Laminate, πάχους 0,20 mm.

Κλειδαριά του οίκου AGB, μοντέλα Mediana ή Polaris, σε νίκελ και χρυσό, για τέλεια λειτουργικότητα και ολοκληρωμένη αισθητική εφαρμογή.

Η πόρτα αποτελείται από τρεις διπλούς ρυθμιζόμενους μεντεσέδες για την καλύτερη στήριξη και προσαρμογή της πόρτας. Συνοδεύονται με καπάκια αλουμινίου, νίκελ ή χρυσό.

Περβάζια Τετράγωνα από πλακάζ 70 mm εσωτερικά και 90 mm εξωτερικά.


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: