Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

Exclusive Επιπεδες

Exclusive Επιπεδες

ΠΟΡΤΕΣ EXCLUSIVE ΕΠΙΠΕΔΕΣ

Οι χειροποίητες Exclusive πόρτες είναι κατασκευασμένες  με τις καλύτερες πρώτες ύλες και εξαρτήματα. Είναι χειροποίητες, δεδομένο που μας επιτρέπει να δημιουργούμε το τελικό προϊόν σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη, τόσο στο σχέδιο, το χρώμα και το υλικό, όσο και στις απαιτούμενες διαστάσεις του σημείου εφαρμογής. Η μοναδικότητα  είναι αποτέλεσμα  της τελειότητας & της ποιότητας στην κατασκευη , που σας  εγγυάται και προσφερει   κορυφαίο προϊόν στην ξύλινη εσωτερική πόρτα. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κάσα

Στρογγυλή ή τετράγωνη από πλακάζ πάχους 44mm με επένδυση φυσικού ή τεχνητού καπλαμά πάχους 0,7 mm και βαμμένη / λουστραρισμένη. Περασμένο λάστιχο στην κάσα.

Φύλλο

Πάχους 48 mm με τελάρο από μασίφ ξυλεία στο σόκορο και λευκή ξυλεία εσωτερικά. Εξωτερικά με χαρτοκυψέλη ή μοριοσανίδα για καλύτερη ηχομόνωση. Επιφάνεια με επένδυση καπλαμά φυσικού ή τεχνητού, πάχους 0,7 mm, και βαμμένη / λουστραρισμένη.

Κλειδαριά

Κλειδαριά του οίκου AGB, μοντέλα Mediana ή Polaris, σε νίκελ και χρυσό, για τέλεια λειτουργικότητα και design.

Μεντεσέδες

Η πόρτα αποτελείται από τρεις διπλούς ρυθμιζόμενους μεντεσέδες για την καλύτερη στήριξη και ρύθμιση της πόρτας. Συνοδεύονται με καπάκια αλουμινίου νίκελ ή χρυσό.

Περβάζια

Στρογγυλά ή τετράγωνα από MDF. Επενδεδυμένα με καπλαμά, φυσικό ή τεχνητό, πάχους 0,7 mm, βαμμένα / λουστραρισμένα.


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: